Anumati Naturals

Anumati Naturals on fytoterapiaan sekä ihon ravitsemukseen perustuva luomuihonhoitosarja, joka tarjoaa kokokaisvaltaisuutta ihonhoitoon. Sarja on luotu Suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana.

Jokainen tuote on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravinteita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja torjuen ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Anumati Naturals kosmetiikkasarja on suunnattu naisille ja miehille, jotka haluavat laadukasta ja eettistä kosmetiikkaa. Anumati Naturalsin ihonhoitotuotteiden koko tuotantoketju on mahdollisimman ekologinen, puhdas ja suomalainen.

Anumati Naturals on ammatti-ihonhoitosarja. Koko tuotelinja sisältää normaalia huomattavasti korkeammat määrät aktiivisia ainesosia ja niillä on mahdollista hoitaa menestyneesti myös vaativiakin iho-ongelmia. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat täysin kasviperäisiä. Kaikki tuotteet tehdään käsin pienissä tuotantoerissä maksimaalisen tuoreuden takaamiseksi.

Anumati Naturals Oy on ensimmäinen yritys Suomessa, jolle on myönnetty MADESAFE -sertifikaatti. MADE SAFE -järjestö on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tarkoituksena on huolehtia erilaisten kuluttajatuotteiden turvallisuudesta. Järjestö voi myöntää MADE SAFE® -setitifikaatin, joka on takuu siitä, että tuotteissa ei ole käytetty ihmisille tai ympäristölle haitallisia aineita.

Desinfioivat tuotteet

Ihon puhdistus

Kuorinnat ja naamiot

Kasvovoiteet

Kasvoöljyt ja seerumit