Bare Origin

Bare Origin tuotteet koostuvat 100% puhtaista raaka-aineista. Kaikki tuotteissa käytetyt ainesosat ovat kylmäpuristettuja, orgaanisia tai villinä luonnossa kasvavia luonnontuotteita, jotka sisältävät runsaasti rasvahappoja, antioksidantteja sekä vitamiineja.

Bare Origin sai alkunsa tuotteiden kehittäjän halusta jakaa oman kylpyhuonekaapin aarteet muun maailman kanssa. Matkustellessaan ympäri maailma hän on aina ollut utelias oppimaan luonnon ainesosista, joita paikalliset ovat perinteisesti käyttäneet edistääkseen hyvinvointia.

Ainesosien hankinta läpinäkyvällä tavalla on Bare Originin kehittäjälle erittäin tärkeää. Se, että tiedetään missä ja miten tuotteet valmistetaan on koko Bare Originin tuotekehityksen perustana. Tuotannon taustalla olevat tarinat halutaan tuoda yleisön eteen, jotta voimme ymmärtää sen kovan työn ja omistautumisen tuotteiden tuotannossa, kuin myös luonnonvaroihimme kohdistuvat ilmastonmuutoksesta johtuvat ympäristöriskit.

Kaikki tuotteiden raaka-aineet hankitaan pieniltä perheyrityksiltä ja osuuskunnilta ympäri maailmaa. Jokainen ainesosa sisältää tarinan toivosta ja mahdollisuudesta pienille yhteisöille, joilta raaka-aineet ostetaan. Bare Originin tuotteissa ei ole koskaan käytetä kemikaaleja tai lisäaineita.

Kasvovedet

Kasvoöljyt