Ecoil

Ecoil -tuotteet sisältävät vain luonnon omia marja-, kasvi- ja hedelmäöljyjä. Luonnon öljyjen vitamiinit ja rasvahapot hellivät herkkääkin ihoa, antaen iholle elinvoimaa, heleyttä ja kosteutta.

Jokainen Ecoil tuote sisältää karpalonsiemenöljyä : INCI Vaccinium macrocarpan (cranberry) seed oil. Karpalonsiemenöljyssä on korkeat öljyhappopitoisuudet. Se sisältää runsaasti antioksidantteja E- ja A-vitamiineja. Karpalonsiemenöljyn runsas E-vitamiinipitoisuus on yksi syy, miksi karpaloa pidetään pohjoisen supermarjana. Se on myös täynnä luonnon rasvahappoja, kuten Omega 3, 6, 9 sekä voimakkaita antioksidantteja.

Karpalonsiemenöljy suojaa ihoa ympäristön epäpuhtauksilta pitäen samalla ihon kosteutettuna ja terveenä. Se auttaa ihoa uudistumaan ja hidastaa ihon vanhenemista. Ecoilin karpalonsiemenöljy kylmäpuristetaan karpalon siemenistä. Öljy on tummaa ja miedosti karpalolta tuksuvaa.

Ecoil -tuotteet ovat saaneet FI-Naturan Luonnonkosmetiikan sertifikaatin. Tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vegaaneja. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, väriaineita, synteettisiä tuoksuja, alkoholia tai vettä. Tuotteet valmistetaan Lohjalla pienissä erissä, joten öljyt säilyttävät vitamiininsa ja ovat tuoreita.

Tuotteet