Ekosiivous

Candle Light Storyn ekologisilla siivousaineilla puhdistat kotisi luonnollisesti. Valikoimista löydät kookosrasvapohjaiset siivoussaippuat, väkiviinaetikkapohjaiset puhdistussuihkeet sekä raikastavat imurointipuuterit.

Kookosrasvapohjaisella siivoussaippualla puhdistat kotisi tehokkaasti ja luonnollisesti, aina keittiöstä kylpyhuoneeseen. Ihanteellinen esimerkiksi keraamisille liesitasoille, hanoille, kromi- ja rosteripinnoille. Käyttö: Hiero kostutettua siivousliinaa tai -sientä kevyesti saippuan pintaan, vaahdota ja puhdista pinnat. Voidaan myös hieroa vaatteille suoraan tahroihin ja antaa vaikuttaa hetki ennen konepesua.

Väkiviinaetikkapohjainen kodin pintojen puhdistukseen tarkoitettu puhdistussuihke sisältää ainoastaan 100% eteerisiä öljyjä ja luonnollisia raaka-aineita, tehden siivouksesta miellyttävää.  Väkiviinaetikka on hapanta eikä siivoussuihketta suositella sen takia polyakrylaatille, alumiinille, marmorille, kalkkikivelle eikä vanhoille emalialtaille. Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi kostutetulla liinalla pois. Ei tarvitse huuhdella.

Imurointipuuterilla voit raikastaa kodin tekstiilit, muun muassa matot, tyynyt, sohvat, kengät, lemmikkien makuualustat ja auton verhoilun. Ripottele imurointipuuteria pussista suoraan tai sormin tekstiilipinnalle. Anna vaikuttaa 20-30 min tai yön yli ja imuroi pois. Poistaa tunkkaista hajua ja raikastaa kohteen. Myös lemmikkien irtokarvat irtoavat esimerkiksi sohvasta helpommin. Raikastaa myös imurin poistoilman ja itse imurin. Tuoksut ovat 100 prosenttisia eteerisiä öljyjä.