Ihon Puhdistus

Gentele Cream Cleanser on hellävarainen puhdistusvoide kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Se sisältää vain luonnon omia vaikuttavia aineosia, jotka tunkeutuvat syvälle ihoon. Tämä mahdollistaa kuivan ihon totaalisen kosteuttamisen ja suojaamisen vapaita  happiradikaaleja vastaan. Päivittäisessä ihonhoidossa iho vahvistuu, kosteustasapaino paranee ja iho kestää rasituksia paremmin.

Brightenin Gel Cleanser on erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle kehitetty tasapainottava puhdistusgeeli. Viilentävä efekti tuotteessa tuo helpotusta tulehtuneen ihon hoitoon. Puhdistusgeelin tarkkaan valikoidut rauhoittavat aktiiviaineet tasapainottavat talirauhasten toimintaa ja puhdistavat ainesosat auttavat vähentämään epäpuhtauksien muodostumista.

Kasvovesi ei ole extra tai ”pieni lisäkiva” ihonpuhdistuksessa, vaan se on oikeasti hyödyllinen ja tarpeellinen. Kasvovesi niin sanotusti sinetöi ihon puhdistuksen, sillä puhdistusmaito tai -geeli ei yksinään riitä puhdistamaan kaikkea meikkiä iholta. Anumati Naturalsilt löytyy herkälle ja normaalille iholle sopiva Soothing Facial Mist ja erityisesti rasvaiselle, epäpuhtaalle ja ärsyyntyneelle iholle suunniteltu Herbal Refreshing Mist.

Tuotteet