Kasvoöljyt

Golden Chocolate Oil on ideaalinen kasvo- ja vartaloöljy. Se lisää ihon elastisuutta vähentäen ihon juonteita ja venymäjälkiä. Auttaa parantamaan arpia, auringonpolttamia ja korjaa vaurioitunutta hiusta. Tämä suklaan tuoksuinen öljy ei vain kohota mielialaa, vaan myös täyttää huokoset voimakkailla antioksidanteilla, estäen vapaiden radikaalien vaurioita, jotka johtavat ennenaikaiseen vanhenemiseen. Golden Chocolate Oli auttaa palauttamaan iholle sen luonnollisen hehkun, tasapainon sekä kimmoisuuden.

Vadelman siemenöljy suojaa ja uudistaa kuivaa ja herkkää ihoa. Se vahvistaa solujen aineenvaihduntaa, vähentää ihon stressiä sekä ehkäisee ennen aikaista vanhenemista. Imeytyy nopeasti. Sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle iholle.

Rose Argan Oil lisää ihon elastisuutta, vähentää ihon juonteita ja venymäjälkiä, parantaa arpikudosta, auttaa auringonpolttamiin ja korjaa vahingoittunutta hiusta. Ruusu palauttaa ihon kosteustasapainon ja uudista sekä vahvistaa kuivaa, kosteusköyhää ja herkkää ihoa. Ruusu rauhoittaa herkkää ja stressaantunutta ihoa. Argan-öljy sisältää runsaasti rasvahappoja ja E-vitamiinia ja ravitsee ja elvyttää ihoa sekä ehkäisee ryppyjen muodostumista.

Villiruusunmarjan siemenöljy sisältää runsaasti A-vitamiinia. Se auttaa taistelemaan aknea vastaan, kosteuttaa kuivaa ihoa ja palauttaa ihon elastisuuden ja hehkun. Ruusunmarjan siemenöljy sisältää myös runsaasti tärkeitä rasvahappoja, C-vitamiinia ja retinolia, joka parantaa ihon joustavuutta ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Luonnonmukainen, myrkytön öljy kasvoille, vartalolle ja päänahalle. Ei tuki huokosia.

Tuotteet