Kasvovoiteet

Rich Hydrating Cream 24h rauhoittaa ja vähentää ihoärsytyksiä, antaa iholle suojaa ja kosteutta sekä tasapainottaa herkän ihon toimintoja. 24h- kosteusvoide toimii erinomaisesti myös meikin alla. Todellinen suoja ihon kosteustasapainoon. Ihon tärkein hoitotuote yhdessä puhdistustuotteen kanssa on kosteusvoide. Rich Hydrating Cram 24h on kokonaisvaltainen voide, joka sisältää hyvää tekeviä öljyjä, joita iho tarvitsee näyttääkseen ja tuntuakseen hyvältä. Yöaikaan, jolloin solut ovat aktiivisimmillaan, voide auttaa ihoa parantamaan mikroverenkiertoa ja soluhengitystä sekä nopeuttaa aineenvaihdunnan tuottamien myrkkyjen, kuona-aineiden ja vapaiden radikaalien poistumista.

Antistress Cream 30ml on suunniteltu erityisesti lieventämään ihon stressitilaa, suojaamaan ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä sekä auttamaan ihoa saavuttamaan sen luonnollisen hehkun, pehmeyden ja nuorekkaan tunnun, edistämällä solujen uudistumista sekä antamalla kosteutta. Antistress voidetta voidaan käyttää 24h voiteena. Tuotteessa on paljon öljyjä, jotka tukevat ihon puolustusmekanismia sekä vahvistavat ihoa kestämään paremmin rasitteita. Ihoa tulee hoitaa sen hetkisen tilanteen mukaisesti eikä vain ihotyypin mukaisesti. Hormonitoiminnan epätasapaino näkyy leuan alueen näppylöinä, osittain rasvaisena ja osittain kuivana ihona.

Antioksidant Anti-Ageing Cream 24h on kehitetty aikuiselle +45v iholle. Sillä on välittömästi ihoa kiinteyttävä tehokas vaikutus. Ikääntyminen on luonnollinen prosessi, mutta usein elämäntyyli, ympäristö ja varsinkin hapettuminen sekä ultraviolettisäteily kiihdyttävät sitä. Ihonhoito-ohjelma, joka ottaa nämä ongelmat tehokkaasti huomioon, voi ehkäistä monia ikääntymisen merkkejä, suojella ihoa ja siten vastustaa ikääntymistä. Sopii päivä- ja yövoiteeksi sekä meikinalusvoiteeksi kaikille ihotyypeille. Kuuriluontoisena voidaan käyttää nuoremmallekin iholle, mikäli ihossa ilmenee tarvetta pikaiselle elpymiselle. Pieninä määrinä myös silmänympärysiholle.