Luonkos

Luonkos on ekokosmetiikan asiantuntijoiden ja opettajien kehittämä eettinen, sekä laadukas tuotesarja, joka lanseerattiin syksyllä 2018. Ilona Luonkos tuotteet ovat asiantuntijoiden kehittämiä, luonnollisista raaka-aineista ja vegaanisia. Pakkaukset ovat joko kierrätettäviä tai maatuvia ja luontoa mahdollisimman vähän rasittavia. Ilona Luonkos tuotteet valmistetaan käsityönä Naantalissa.

Luonkos öljynpuhdistuskakku on suunniteltu meikin hellävaraiseen ja tehokkaaseen puhdistukseen. Tuotteen pakkaus on valmistettu Kotkamillsin biohajovasta kartongista ja on näin ollen ensimmäinen kosmeettinen tuote, jolla on täysin pahvinen pakkaus ilman liimaa ja muovia. Luonkos ihonhoitosarja kasvaa jatkossa useilla tuotteilla.

Puhdistuskakut poistavat meikit helposti ja tehokkaasti mutta samalla hoitaen ihoa. Ne sisältävät paljon iholle tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja. Kakut ovat vegaanisia, säilöntäaineettomia, luomua ja ne ovat valmistettu erittäin laadukkaista luonnon raaka-aineista.

Tuotteet