Anti-Oxidant Eye & Lip Serum 15ml

34,70 

Anti-Oxidant Eye & Lip Serum on koostumukseltaan raikas ja pehmeä turvotusta ehkäisevä seerumi silmänympärysihon sekä huulten alueen ihon herkälle alueelle. Tuote on tuoksuton.

Koko: 15ml.

Varasto loppu

Kuvaus

Anti-Oxidant Eye & Lip Serum uudistaa, kiinteyttää ja suojaa herkkää ihoa. Tämä koostumukseltaan raikas ja pehmeä turvotusta ehkäisevä seerumi on suunniteltu erityisesti silmänympärysihon sekä huultenympärysihon herkälle alueelle. Se mm. hävittää väsymyksen merkkejä ja kosteuttaa* (Aloevera, Poimulehti), häivyttää ja silottaa juonteita ja ryppyjä (Parsakaali ja merileväuute).

Anti-Oxidant Eye & Lip Serum on silmänympärysseerumi, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän raaka-aineita, jotka ehkäisevät ja korjaavat ihon ikääntymistä sekä hillitsevät herkkyyttä. Geelimäinen koostumus imeytyy syvälle ihoon, missä se pääsee vaikuttamaan tehokkaasti. Vähentää silmänympärysihon turvotusta ja kosteuttaa tehokkaasti. Tulos: Silmänympärysiho on silminnähden silottunut!

Käyttö:Tehokkaasti kohottava ja juonteita häivyttävä seerumi vaativalle silmänympärysiholle sekä huulten ympärysiholle. Uudistaa, kiinteyttää ja suojaa iholle tärkeitä kimmosäikeitä. Päivittäinen käyttö estää tehokkaasti kudoksen veltostumista. Säännöllisellä käytöllä juonteet tasoittuvat, tummat silmänaluset ja turvotus häviävät ja iho saa takaisin joustavuutensa ja säteilynsä. Kokonaisvaltaista anti-ageing vaikutusta.
Levitä silmänympärysiholle sekä huulten ympärille päivittäisen puhdistuksen jälkeen. Aamuin ja/tai illoin, taputtele kevyesti reilu nuppineulanpään kokoinen määrä seerumia molemmille silmänympäryksille.
Tuote on tuoksuton.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet:

Leväuute sisältää hivenaineita ja mineraaleja, jotka palauttavat ihon kirkkauden. Herkästä ihoalueesta tulee pehmeä, sileä ja puhdas. Iho hengittää paremmin. Leväuute on tieteellisesti todistettu kohottavan ja kiinteyttävän ihoa sekä välittömästi että pitkäkestoisesti.

Parsakaali stimuloi solujen aineenvaihduntaa, torjuu tehokkaasti vapaita happiradikaaleja. Erinomainen suoja iholle ja hyvin antioksidanttirikas.

Goji-marja sisältää 30 eri mineraalia, B-ryhmän vitamiineja, C-vitamiinia, betaiinia, beeta-sitosterolia ja karotenoideja. Goji sisältää kaikki kehollemme välttämättömät aminohapot. Goji-marjan käytöllä on vahva historia perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä ja Aasiassa gojia pidetään yleisesti salaisuutena pitkään ikään, jossa sillä on tuhansien vuosien mittainen historia ”pitkäikäisyyden marjana”.

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf juice*,Anthemis Nobilis*(Chamomille Flower) ,Alchemilla vulgaris Extract* (Lady Mantle)*, Trifolium Pratense* (Red Clover), Glycerine*, Laminaria Digitata Extract* (Algae), Caprylic/Capric Triglyceride & Lycium Barbarum Fruit Extract*(Goji Berry), Punica Granatum Linn Seed Oil*(Pomegranate), Cucumis Sativus fruit Extract*(Cucumber), Brassica Leracea Seed oil* (Broccoli), Xanthan Gum, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid

100% Natural, * 98% Organic & wild harvested