Balancing Herbal Serum 30ml

45,90 

Balancing Herbal Serum on tasapainottava hoitoseerumi rasvaiselle, epäpuhtauksiin taipuvaiselle, ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle.

Koko: 30ml

Varasto loppu

Kuvaus

Balancing Herbal Serum on tasapainottava hoitoseerumi rasvaiselle, epäpuhtauksiin taipuvaiselle, ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle. Ihon huokosia supistava mattaseerumi, joka vähentää kiiltoa ja jättää iholle tasaisen mattapinnan. Tuote on rasvaton ja on tarkoitettu paikallisesti hoitamaan epäpuhdasta ihoa.

Täsmätuote näppylöiden ja epäpuhtauksien hoitoon on hyvä lisä jokapäiväiseen ihonhoitorutiiniin. Pitkäjänteisessä hoidossa on erityisen tärkeää epäpuhtauksien poistaminen ja niiden synnyn estäminen sekä talinerityksen normalisoiminen. Ihohuokosia supistava ja kiiltoa ehkäisevä tuote tekee ihosta kauniimman ja raikkaamman näköisen.

Käyttö: Paikallisesti epäpuhtauksiin. Mikäli ihotyyppisi on sekaiho tai pintakuiva rasvainen iho, suositellaan tuotetta käytettäväksi hoitovoiteen alle.
Ongelmaihon hoitoon pitää kiinnittää erityistä huomiota. Tuote tasapainottaa talineritystä kuivattamatta ihoa kuitenkaan liikaa, poistaa epäpuhtauksia tehokkaasti, desinfioi sekä ehkäisee tulehduksia.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet:

Vihreä tee kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, parantaa tulehduksia ja ihon vastustuskykyä sekä suojaa ihoa haitaliselta uvb-säteilyltä. Vihreätee-uute saa ihon näyttämään kuulaalta, raikkaalta ja kauniilta.

Siankärsämö hoitaa ihoa, paiseita, palohaavoja, tulehduksia, aknea, haavaumia ja hiertymiä.

Jojobaöljy kosteuttaa ja suojaa ihoa ja estää ärsytystä ja kovettumien muodostumista. Iho kuivuu, kun vesi poistuu ihon uloimmista kerroksista. Jojobaöljy muodostaa kerroksen ihon pinnalle pitäen näin veden iholla.

Voikukan juuri sisältää B6-vitamiinia, tiamiinia, riboflaviinnia, C-vitamiinia, rautaa, kalsiumia, potassiumia, foolihappoa ja magnesiumia. Se sisältää myös jopa 535% vaaditusta päiväannoksesta K-vitamiinia ja noin 110% suositellusta päiväannoksesta A-vitamiinia.

INCI: Aqua,Camellia Sinensis Powder*(Green Tea), Achillea Millefolium* (Yarrow),*, Aloe Barbadensis leaf juice*( Aloe Vera), Rosa Canina Seed Oil (Rosehip)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil* (Jojoba),Taraxacum officinale Root* ( Dandelion), Calendula officinalis Oil * (Marigold Oil)*, Cetearyl Olivate and Sorbitan Olivate, Xanthan gum, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid

100% Natural, 91,5% Organic & Wildcrafted