Desert Flower Facial Oil 25ml

55,10 

Aavikon Kukka kasvoöljy on kuivan ihon pelastaja. Elvyttävä kasvoöljy on tehohoito aikuiselle iholle ja erittäin kuivalle iholle.

Koko: 25ml

Varasto loppu

Kuvaus

Desert Flower Facial Oil on kuivan ihon pelastaja. Se kosteuttaa ihon joka solua ja tuo hehkun kasvoillesi. Tämä elvyttävä kasvoöljy on tehohoito erittäin kuivalle iholle ja aikuiselle iholle. Luomuöljyjä sisältävä kasvoöljy elvyttää tehokkaasti kuivaa ihoa, silottaa ryppyjä ja tekee ihosta kosteutetun ja tasaisen. Aavikon Kukka kasvoöljy napakoittaa ihoa ja vähentää ikääntymisen merkkejä.

Käyttö: Levitä 1-2 tippaa (2-3 tippaa erittäin kuivalle iholle) kasvoille ja kaulalle hellävaraisesti hieroen aamuin illoin. Levitä kosteusvoide öljyn päälle. Vinkki: Voit lisätä tipan kasvoöljyä päivä- ja yövoiteesei joukkoon. Kasvoöljy imeytyy nopeasti iholle eikä se jätä öljyistä kalvoa.

Vaikuttavia raaka-aineita:

Vesimelonin siemenöljy soveltuu hyvin herkälle iholle. Se sisältää runsaasti mm. omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Koostumukseltaan helposti imeytyvä, ei tuki huokosia ja sisältää runsaasti linolihappoa ja öljyhappoa, jotka auttavat palauttamaan iholle elastisuutta.

Kukuisiemenöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja vitamiineja sekä korkeita pitoisuuksia ihoa kosteuttavaa ja ravitsevaa linolihappoa. Tämä tekee kukuiöljystä mitä parhaimman öljyn kuivimmankin ihon hellittelyyn, pehmentämiseen ja kosteuttamiseen.

Passionkukkaöljy on täynnä ravinteita, jotka ovat optimaalisia iholle.

Kaktuksen kukka on erittäin C-vitamiinipitoinen. Kukka sisältää paljon aminohappoja, B-vitamiinia ja kivennäisaineita. Kaktuskukka auttaa ihoa säilyttämään kosteutta ja samalla voimistaa ihon suojamekanismia, joten ihosta tulee pehmeä ja sileä.

Vihreän kahvin siemenöljy on 10 kertaa voimakkaampi mitä tulee antioksidantteihin kuin vihreä tee. Vihreä kahvi korjaa dna-vaurioita, parantaa mahdollista arpikudosta ja edistää nopeaa solujen uudistumista. Iholle todellinen lifting teho!

Kaktusviikunaöljy kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti kuivaa ihoa ja hidastaa huomattavasti ikääntymisen merkkien syntymistä. Tämä ensiluokkainen luonnonöljy taistelee ryppyjä vastaan. Kaktusviikunaöljyä käytetään myös raskausarpien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä muidenkin ihoarpien parantamiseen.

INCI: Citrullus Vulgaris Seed oil* (Watermelon), Aleurite moluccans Fruit Oil* (Kukui Nut), Passiflora Incarnata Seed Oil*(Passionflower), Cereus Grandiflorus* (Cactus Flower) Coffea Arabica Seed Oil* (Green Coffee), Opuntia Ficus-Indica Seed Oil* (Prickly Pear), Vitamin E

100% Natural, 99% Organic & wild harvested