Gentle Cream Cleanser 100ml

34,70 

Gentle Cream Cleanser on hellävarainen ja rauhoittava puhdistusvoide. Sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti kuivalle, normaalille tai ikääntyvälle iholle.

Myös silmämeikin poistoon. Koko: 100ml

Varasto loppu

Kuvaus

Gentle Cream Cleanser on hellävarainen puhdistusvoide kasvoille, kaulalle ja dekoltee alueelle.  Sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti  kuivalle, normaalille tai ikääntyvälle iholle. Myös silmämeikin poistoon.

Se sisältää runsaasti hyvää tekeviä öljyjä, jotka luonnostaan sisältävät mm. A ja E-vitamiinia, sekä iholle tärkeitä rasvahappoja. Täyteläinen puhdistus, joka poistaa epäpuhtaudet sekä meikin huolellisesti ja auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteussuojaa. Puhdistusvoide on alkoholiton, tuoksuna vain luonnolliset öljyt.

Käyttö: Päivittäiseen puhdistukseen aamulla ja illalla. Voit myös laittaa puhdistusvoidetta vanulappuihin ja pyyhkiä kasvosi hellävaraisesti ilman vettä.
Hoitomenetelmä erityisesti normaalille, kuivalle tai kosteusköyhälle iholle. Päivittäisissä ihonhoidossa iho vahvistuu, kosteustasapaino paranee, iho kestää rasituksia paremmin.

Vaikuttavia raaka-aineita:
Ruusuvesi pehmentää, kosteuttaa ja lisää tervettä hehkua ikääntyvälle iholle. Ruusuvesi viilentää ja rauhoittaa ärtynyttä ja herkkää ihoa, kun taas rasvoittuvaa ihoa se tasapainottaa. Siinä on luonnostaan mietoja antibakteerisia ja antiseptisiä ominaisuuksia.

Runsaasti A- ja E-vitamiineja sisältävä manteliöljy pehmittää, suojaa, ja ravitsee kuivaa ihoa, mutta myös normalisoi rasvoittuvan ihon rasvatasapainoa.

Vadelmauute sisältää paljon B ja C vitamiineja. Vadelma rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa.

Sheavoi (Karitevoi eli voipuun rasva, Shea Butter) sisältää A, E ja F -vitamiineja sekä rasvahappoja, jotka ravitsevat tehokkaasti ihoa. Vitamiinirikas karitevoi kosteuttaa, uudistaa ihosoluja, korjaa vaurioita sekä suojaa pakkaselta ja tuulelta.

INCI: Aqua, Rosa Damascena (Rose) Floral Water*, Prunus Amygdalis Dulcis Oil* (Sweet Almond) Rubus Idaeus Fruit Extract*(Raspberry), Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Butyrospermum Parkii Butter*(Shea Butter), Sorbitol*, Decyl Glucoside, Kaolin (White Clay), Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid, Xantan Gum, Citrus Sinensis essential oil* (Sweet Orange)

Koko: 100ml

100% Natural, 94,5% Organic & Wildcrafted