Golden Chocolate Oil 30ml

26,00 

Golden Chocolate Oil on ideaalinen kasvo- ja vartaloöljy. Se lisää ihon elastisuutta vähentäen ihon juonteita ja venymäjälkiä. Auttaa parantamaan arpia, auringonpolttamia ja korjaa vaurioitunutta hiusta.

Koko: 30ml

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Golden Chocolate Oil on ideaalinen kasvo- ja vartaloöljy. Se lisää ihon elastisuutta vähentäen ihon juonteita ja venymäjälkiä. Auttaa parantamaan arpia, auringonpolttamia ja korjaa vaurioitunutta hiusta. Tämä suklaan tuoksuinen öljy ei vain kohota mielialaa, vaan myös täyttää huokoset voimakkailla antioksidanteilla, estäen vapaiden radikaalien vaurioita, jotka johtavat ennenaikaiseen vanhenemiseen. Golden Chocolate Oli auttaa palauttamaan iholle sen luonnollisen hehkun, tasapainon sekä kimmoisuuden.

Tämä kevyt öljy soveltuu hyvin kasvojen iholle mutta voidaan käyttää myös koko vartalolle sekä hiuksiin. Tuoksussa erottuu hento kaakao ja vanilla.

Argan-öljy sisältää runsaasti rasvahappoja ja E-vitamiinia ja se on hyvin ihoa ravitseva ja elvyttävä sekä ryppyjen muodostumista ehkäisevä.

INCI: 100% pure, unrefined, unroasted, cold-pressed argan oil (argania spinosa), infused in organic raw cacao and burbon vanilla.