Hamppu & Turve Shampoopala Hiuspohjan Ongelmille

10,80 

Hamppu & Turve Shampoopalaa kannattaa kokeilla erilaisille hiuspohjan ongelmille, kuten kutina, hilse ja ärtynyt hiuspohja.

Varastossa

Kuvaus

Hamppu & Turve Shampoopalaa kannattaa kokeilla erilaisille hiuspohjan ongelmille, kuten kutina, hilse ja ärtynyt hiuspohja. Monet ovat saaneet avun hiuspohjan ongelmiin tämän shampoopalan myötä. Sisältää hiuspohjaa ja hiuksia hoitavaa kylmäpuristettua hamppuöljyä, rauhoittavaa nokkosta sekä erityisesti hiuspohjan ongelmille suunnitellun sekoituksen eteerisiä öljyjä. Sopii kaikentyyppisille hiuksille ja lievästi rasvoittuville hiuksille.

Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä.

INCI: Sodium Cocoate*, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Aqua, Sodium Hemp Seedate*, Sphagnum Carex Peat*, Urtica Dioica Herb*,Cassia Angustifolia Herb*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil,*,Cedrus Atlantica Wood Oil*, Vetiveria Zizanoides Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Limonene**
* Sertifioitu luomu raaka-aine
**Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

VEGAANI
SÄILÖNTÄAINEETON

Koko 100g

Kierrätysohjeet: Tuotteen mukana tuleva kartonkipakkaus voidaan kierrättää pahvinkeräykseen.