Hedelmätarha Suolasaippua

7,90 

Hedelmätarha Suolasaippuan raikas tuoksu syntyy litsean, limen, sitruunan sekä greipin eteerisistä öljyistä. Sisältää Aloe Veraa.

Varastossa

Kuvaus

Soveltuu koko vartalon pesuun, käsipesuun ja kasvopesuun sekä meikkien pesemiseen pois kasvoilta. Aitoa Aloe Veraa sisältävä suolasaippua hoitaa hellävaraisesti ihoa – myös kasvojen herkkää ihoa. Runsaasti Himalajan ruususuolaa sisältävä ylirasvoitettu saippuapala pesee kaikki ihoalueet kuivattamatta ihoa. Tämä hoitava suolasaippua soveltuu hyvin kuivalle ja herkälle iholle.

Hedelmätarha Suolasaippua sisältää Himalajan ruususuolaa, oliiviöljyä, kookosöljyä sekä risiiniöljyä. Suolasaippua sisältää myös aitoa Aloe Veraa, jota on perinteisesti käytetty erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Aloe Veraa käytetään ihoa pehmentävänä, kosteuttavana ja rauhoittavana ainesosana, joka lievittää erilaisia ihon oireita. Hedelmätarha Suolasaippuan raikas tuoksu syntyy litsean, limen, sitruunan sekä greipin eteerisistä öljyistä.

Himalajan ruususuola on luonnollista ja aitoa puhdasta suolaa ilman mitään lisäaineita tai kemiallista prosessointia. Sisältää paljon mineraaleja, kuten rautaa, kaliumia ja magnesiumia ja siitä on löydetty yli 80 alkuainetta. Ruususuolan vaaleanpunainen väri tuleekin juuri sen sisältämistä monista mineraaleista.

Aloe vera on voimakkaasti ihoa kosteuttava, virkistävä ja lisää sen joustavuutta. Aloe vera sisältää monia vitamiineja (A, B, E), betakaroteenia, kalsiumia, magnesiumia ja sinkkiä. Sillä on antiseptinen ja puhdistava vaikutus ja se rauhoittaa ihoa. Aloe veraa käytetään myös aknen ja atooppisen ihon hoidossa ja se auttaa ihoa rentoutumaan.

n. 120g

Ainesosat: Himalajan Ruususuola, Kookosöljy, Oliiviöljy, Risiiniöljy, Aqua, Aloe Vera, Eteerinen Litseaöljy, Eteerinen Limeöljy, Eteerinen Sitruunaöljy, Eteerinen Greippiöljy, Titanium Dioxide, Iron Oxide, CI 77891, CI 77491 (Micavärit) *Citral, *Limonene. *Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä.

INCI: Sodium Chloride, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Castorate, Aqua, Aloe Barbadensis, Litsea Cubeba, Citrus Aurantifolia, Citrus Medica Limonum, Citrus Paradisi Peel Oil, Titanium Dioxide, Iron Oxide, CI 77891, CI 77491 (Micavärit) Citral, Limonene.