Herbal Refreshing Mist 100ml

34,70 

Virkistävä Misellikasvovesi. Kirkastavaa hoitoa erityisesti rasvaiselle, epäpuhtaalle ja ärsyyntyneelle iholle. Ei sisällä alkoholia.

Koko: 100ml

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Herbal Refreshing Mist on puhdistava kasvosuihke, joka kontrolloi talintuotantoa ja ehkäisee näppyjen syntyä kasvoilla ja vartalolla. Tämä virkistävä misellikasvovesi uudistaa ihoa, vähentää punoitusta sekä ehkäisee tulehduksia. Ei sisällä alkoholia.

Virkistävät marja- ja yrttiuutteet viilentävät ja rauhoittavat ihoa. Antioksidantit suojaavat ja uudistavat ihoa. Parantaa ihon sävyä , jättää ihon puhtaaksi ja raikkaaksi, vähentää öljyisyyttä ja raikastaa kuivattamatta liikaa.

Tiivistetty hoitoneste supistaa ihohuokosia luonnollisesti ja desinfioi punoituksesta ja ärsytyksestä kärsivää ihoa. Se uudistaa ihoa ja tukee ihon luonnollista pH-arvoa, avaa tukkeutuneet ihohuokoset ja rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. Täydellinen tuote rasvaisen , auringonpolttamien ja ihottumien hoitoon.

Käyttö: Käytä aamuin/illoin puhdistuksen jälkeen tai raikastavana suihkeena suoraan kasvoille.

Vinkki:Sopii hienosti mineraalimeikin freesaukseen/asettumiseen.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet:

Taikapähkinällä on kutinaa lievittävä, antibakteerinen, antioksidatiivinen ja haavoja parantava vaikutus. Näitä ominaisuuksia voidaan käyttää ihanteellisesti pienten ihovaurioiden, tulehdusten ja ihon tasapainottamisessa. Lisäksi taikapähkinällä on ihoa ja limakalvoja supistava vaikutus, mikä vähentää tulehdusprosesseja.

Kataja hoitaa ja tervehdyttää erityisesti kutiavaa, epäpuhtauksiin ja rasvaisuuteen taipuvaista ihoa puhdistaen ihon pintaa sekä tasapainottaen talineritystä.

Mustikka sisältää runsaasti antioksidantteja, kuten fenoleja ja antosyaaneja. Antioksidantit uudistavat ja heleyttävät ihoa ja vahvistavat ja suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksia vastaan.

Karpalo auttaa pitämään ihon kiinteänä ja parantamaan sen joustavuutta. Samalla se estää ikääntymistä.

INCI: Hamamelis Virginiana Water* (Witch Hazel), Vaccinium Myrtillus Extract* (Blueberry),Juniperus Communis Water* (Juniper), Matricaria Recutita Water * (Chamomille), Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract * (Cranberry), Benzyl alcohol,Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid,Panthenol (Pro-Vitamin B5), Mentha piperita oil* (Peppermint Premium)

100% Natural 98,5% organic & wild harvested