Ale!

Kamomilla Sheavoide

34,50  30,00 

Helokkiöljyä, kamomillan eteeristä öljyä ja laventelin eteeristä öljyä sisältävä Kamomilla Sheavoide rauhoittaa kutisevaa ihoa.

Varastossa

Osastot: ,

Kuvaus

Helokkiöljyä, kamomillan eteeristä öljyä ja laventelin eteeristä öljyä sisältävä Kamomilla Sheavoide rauhoittaa kutisevaa ihoa. Se on erityisen hyvä mm.psoriasiksen, aknen ja ekseeman hoidossa. Helposti levittyvä, nopeasti imeytyvä ja erittäin riittoisa voide tuoksuu hyvin miedosti laventelille ja kamomillalle.

Helokkiöljy vahvistaa ihosoluja ja lisää kosteutta. Se rauhoittaa ihoa ja on erityisen hyvä mm. psoriasiksen, aknenja ekseeman hoidossa. Psoriasiksen aiheuttama ihosolukon nopea lisääntyminen aiheuttaa ihon punoitusta ja kutinaa, helokkiöljyn tiedetään vähentävän näitä oireita. Se vähentää myös tulehduksia, ihon punaisuutta, turvotusta ja ihon arkuutta. Laventeli rauhoittaa ihoa ja edistää solujen uudistumista. Kamomilla rauhoittaa kutisevaa ja ärtynyttä ihoa sekä auttaa rikkoutunutta ihoa paranemisessa.

Saaren Taika Sheavoissa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat, eikä se sisällä mitään jäämiä keinotekoisista kemikaaleista eikä puhdistus/valkaisuaineista

n. 100ml

INCI: Butyrospermum Parkii, Oenothera Biennis Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Anthemis Nobilis Oil, *d-Limonene, *Geraniol, *Linalool (*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)

AINESOSAT: Sheavoi, Helokkiöljy, Laventelin eteerinen öljy, Kamomillan eteerinen öljy