Karelian Rose Facial Oil 25ml

55,10 

Karjalanruusu kasvoöljy on ylellinen ja ravinteikas kauneuseliksiisi. Karjalanruusu kasvoöljy sisältää vain hoitavia luomu raaka-aineita. Sopii kaikille ihotyypeille. Ihanteellinen väsyneen ja ikääntyvän ihon hoitoon sekä pigmenttiläiskille, arpiin, venymäjälkiin sekä auringon vaurioittamalle iholle.

Koko: 25ml

Varasto loppu

Kuvaus

Karelian Rose Facial Oil on ylellinen ja ravinteikas luomu kasvoöljy, joka antaa ihollesi kosteutta ja hyvinvointia. Erittäin tehokas suoja ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen. Tarkkaan valitut hoitavat aineosat korjaavat ihon pintaa, stimuloivat kollageenin tuotantoa sekä auttavat vähentämään ihon juonteita ja iän mukanaan tuomia maksaläiskiä. Sisältää runsaasti retiinihappoa. Aktiiviaineet täydentävät ihon lipidejä, parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä parantavat myös ihon omien kantasolujen pitkäikäisyyttä.

Karjalanruusuöljy tuo iholle vahvan antioksidanttisen vaikutuksen suojaten ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Sopii kaikille ihotyypeille. Ihanteellinen väsyneet ja ikääntyvän ihon hoitoon sekä pigmenttiläiskille, arpiin, venymäjälkiin sekä auringon vaurioittamalle iholle. Tämä kauneuseliksiiri antaa sileän, nuorekkaan, säteilevän ihon, ja sitä voidaan käyttää  myös epäpuhtaalle iholle. Vain hoitavia luomu raaka-aineita, ei muuta!

Käyttö:

  • Aamulla: Levitä iholle puhdistuksen jälkeen. Voit myös sekoittaa tipan öljyä kasvovoiteeseen. Huom! Todella riittoisa öljy.
  • Illalla: Puhdista kasvot ja hiero öljyä hellävaraisesti muutama tippa kasvoille. Hiero öljy huolellisesti pyörivin liikkein erityisesti lymfan mukaisesti. Levitä tarvittaessa kasvoille voide.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet:

Viinirypäleen siemenöljy on kosteuttava ja lievästi ihohuokosia supistava. Se sisältää välttämättömiä rasvahappoja ja E-vitamiinia. Vahva antioksidantti.

Aprikoosinkiviöljy sopii erityisesti herkälle ja ärtyneelle iholle, myös akneiholle. Hoitaa ja tukee tehokkaasti ihon kosteustasapainoa. B-vitamiinipitoinen tehokosteuttaja.

Mustaherukanlehtiuute on apu erityisesti allergioiden hoitoon ja lymfatasapainon ylläpitoon. Luonnon kortisoni. Hoitaa ihoa tasapainoon ja korjaa katkenneita verisuonia.

Ruusunmarjan siemenöljy on ainoa kasvipohjainen öljy, joka sisältää luonnollisesti retiinihappoa (A-vitamiinihappo). Se sisältää runsaasti linoli- ja linoleenihappoa. Ruusunmarjan siemenöljy sisältää runsaasti omega-3 ja omega-6 -rasvahappoja, sekä E-vitamiinia. Hyvää tekevä normaalille ja rasvaiselle sekä kypsälle iholle.

Ruusun terälehdet rauhoittavat herkkää ja stressaantunutta ihoa. Vahvistaa ihoa sekä korostaa ihon kauneutta.

Omenan siemenöljyssä on runsaasti flavonoideja ja se suojaa siksi ennenaikaiselta vanhenemiselta. S sisältää ihon, hiusten ja kynsien laatuun vaikuttavia B2-, B6-, C- ja E-vitamiineja, kalsiumia ja magnesiumia. Omenan kantasolut suojaavat ihoa ja voimistavat sen omaa puolustusmekanismia.

Lakan siemenöljy on mahtava C-vitamiinipommi. Se sisältää myös omega-5 ja -6-rasvahappoja, jotka edistävät ihon hyvinvointia. Lakan siemenöljy suojaa ennenaikaiselta vanhenemiselta, vahvistaa ja lisää ihon nestekiertoa.

INCI: Vitis Vinifera seed oil* ( Grapeseed), Prunus Armeniaca (Apricot oil), Ribes Nigrum Leaf Oil* (Blackcurrant), Rosa Canina Seed Oil* ( Rosehip), Rosa Majalis* ( Rose Petal),Pyrus Malus Seed Oil*, ( Apple), Rubus Chamamorus Seed Oil*( Cloudberry), Vitamin E

100% Natural, 99% Organic & wild harvested