Kuolleenmeren Muta Suolasaippua

7,90 

Kuolleenmeren Muta suolasaippua. Tuoksuna sitruunaruohon, rosmariinin sekä mintun eteeriset öljyt.

Varastossa

Kuvaus

Soveltuu koko vartalon pesuun, käsipesuun ja erityisen hyvin kasvopesuun sekä meikkien pesemiseen pois kasvoilta. Kuolleenmeren mudan mineraalit ja valkosavi hoitavat hellävaraisesti kasvojen herkkää ihoa. Runsaasti Himalajan ruususuolaa sisältävä ylirasvoitettu saippuapala pesee kaikki ihoalueet kuivattamatta ihoa. Tämä erittäin hoitava suolasaippua soveltuu todella hyvin herkälle ja kuivalle iholle ja myös akneiholle.

Sisältää Himalajan ruususuolaa, oliiviöljyä ja kookosöljyä sekä risiiniöljyä. Ylivoimainen ainesosa tässä suolasaippuassa on kuolleenmeren muta, joka syväpuhdistaa ja desinfioi ihoa, ravitsee ihoa mineraaleilla, parantaa ihon verenkiertoa ja lieventää erilaisia iho-oireita sekä kirkastaa ihoa. Sisältää lisäksi hoitavaa valkosavea. Tuoksuna sitruunaruohon, rosmariinin sekä mintun eteeriset öljyt.

Himalajan ruususuola on luonnollista ja aitoa puhdasta suolaa ilman mitään lisäaineita tai kemiallista prosessointia. Sisältää paljon mineraaleja, kuten rautaa, kaliumia ja magnesiumia ja siitä on löydetty yli 80 alkuainetta. Ruususuolan vaaleanpunainen väri tuleekin juuri sen sisältämistä monista mineraaleista.

Kuolleenmeren muta sisältää runsaasti mineraaleja: magnesiumia, kalsiumia, kaliumia ja rautaa. Kuolleenmeren muta puhdistaa, kiinteyttää, rauhoittaa, ehkäisee ja poistaa epäpuhtauksia ja tekee ihon pehmeäksi ja hoitaa erilaisia iho-ongelmia kuten aknea.

Valkosavi eli kaoliini sisältää piitä, magnesiumia ja hivenaineita, jotka vahvistavat ja rauhoittavat ihoa ja hiuksia sekä hiuspohjaa. Valkosavi imee epäpuhtauksia iholta, mutta jättää luonnolliset rasvat ennalleen. Valkosavi soveltuu herkälle ja kuivalle iholle, sillä se lievittää ihon ärsytystä ja punaisuutta. Valkosavi tasapainottaa talin muodostumista ja soveltuu jopa tulehtuneelle iholle.

n. 120g

Ainesosat: Himalajan Ruususuola, Kookosöljy, Oliiviöljy, Risiiniöljy, Aqua, Kuolleenmeren Muta, Valkosavi, Eteerinen Rosmariiniöljy, Eteerinen Sitruunaruohoöljy, Eteerinen Piparminttuöljy, CI 77019, CI 77491 (Micavärit) *Citral, *Limonene, *Linalool. *Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä.

INCI: Sodium Chloride, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Castorate, Aqua, Maris Cumus, Kaolin, Rosmarinus Officinalis, Cymbopogon Flexusoil, Mentha Piperita, CI 77019, CI 77491, Citral, Limonene, Linalool.