Luomu Ruusuvesi

19,90 

Ruusuvesi sopii kaikentyyppisille ihoille, mutta hoitaa erityisesti kuivaa, herkkää, couperoottista ja ikääntyvää ihoa.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Ruusu hoitaa kaikentyyppistä ja kaikenikäistä ihoa. Ruusu tunnetaan kosteuttavista, rauhoittavista, sekä ryppyjä ja juonteita silottavista vaikutuksistaan.
Rauhoittaa herkkää ihoa, punoitusta, couperosaa, aknea.

Ruusun eteerisen öljyn tislauksen ohessa syntyvä ruusuvesi on ihanteellinen kasvovesi. Sopii myös kevyen meikin puhdistukseen ja koko kehon virkistykseen.

Ruusun ihana naisellinen tuoksu hellii myös mieltä. Aromaterapeuttinen tuoksu lisää rakkauden ja onnen tunteita, rentouttaa stressaantunutta, häivyttää mielipahaa, kohottaa naisellista itsetuntoa. Jokainen nainen tarvitsee joskus ylellistä ruusua.

Käyttö: kasvovetenä, kevyen meikin puhdistukseen, kokovartalosuihkeena kosteuttamaan ja parfymoimaan kevyesti ja luonnollisesti ihoa, hiussuihkeena, hoitamaan päänahkaa ja hiuksia, mietona deodoranttina, mineraalimeikin kiinnitykseen. Rauhoittamaan ihoa sheivauksen ja parranajon jälkeen. Kyllä mieskin voi tuoksua ruusulle.

INCI: Rosa Damascena Flower Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate
*Villinä kasvanut tai sertifioitu luomu raaka-aine

Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate = Täysin luonnonmukainen ja Cosmos-sertifioitu säilyvyyttä edistävä aine.
Hellävarainen ja ihoystävällinen aine, joka on valmistettu fermentoinnin avulla retiisin juuresta sekä Leuconostoc kimchii –maitohappobakteerista.
Sen säilövät ominaisuudet perustuvat kasvien ja mikro-organismien luontaisiin puolustusmekanismeihin.
Lisäksi ihoa kosteuttava vaikutus. Valmistajan tutkimuksessa 10% lisäys tuotteen kosteutuskykyyn jo pienillä pitoisuuksilla.

VEGAANI
EI SISÄLLÄ ALKOHOLIA

Koko 100ml

Kierrätysohjeet: Lasipullo voidaan kierrättää lasinkeräykseen, korkki/kansi muovinkeräykseen.