Merilevä Shampoopala normaaleille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle

9,90 

Merilevä Shampoopala normaaleille hiuksille sekä herkälle hiuspohjalle. Tuoksuton.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Soveltuu hyvin kuiville ja normaaleille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Merilevän ansiosta tuuheuttaa hiuksia antaen niille samalla ryhtiä. Merilevä shampoopalan sisältämän sheavoin ansiosta hoitaa hyvin hiuksia ja on hellä myös herkälle hiuspohjalle. Merilevä soveltuu hyvin hennoille ja ohuille hiuksille. Merilevä soveltuu myös värjätyille ja käsitellyille hiuksille.

Merilevä Shampoopala sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä: oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä ja hamppuöljyä sekä hoitavaa nilotica sheavoita. Shampoopala sisältää merilevää, jolla on edullinen vaikutus hiusten kasvuun ja samalla ehkäisevä vaikutus hiusten harvenemiseen. Shampoopala sisältää olutta, jolla on hiuksiin tuuheuttava ja taipuisuutta lisäävä vaikutus. Ei sisällä lisättyjä tuoksuja.

Merilevä kasvaa meressä ja siihen kerääntyy ja tiivistyy monia ravintoaineita ja mineraaleja, joista yksi huomattavimmista on jodi. Ulkoisessä käytössä merilevän on havaittu tuoneen helpotusta herkälle ja aralle iholle ja hiuspohjalle ja sen avulla on voitu saada helpostusta moniin iho-oireisiin, kuten akneen ja ihottumaan. Merilevällä on ihoon ja hiuspohjaan rauhoittava vaikutus.

Pesutulos paranee entisestään mikäli vaahdottaa hiukset kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin hetkeksi ennen huuhtelua. Kun alat käyttää shampoopalaa, niin anna hiuksillesi aikaa tottua luonnolliseen, kasviöljyjä sisältävään shampoopalaan. Tämä saattaa kestää useita pesukertoja.

n. 100g

Ainesosat: Oliiviöljy, Kookosöljy, Risiiniöljy, Hamppuöljy, Luomu Sheavoi, Aqua / Olut, Merilevä, Himalajan Ruususuola, Natriumlaktaatti

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Castorate, Cannabis Sativa Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua / Beer, Fucas Vesiculosis, Sodium Chloride, Sodium Lactate