Nokkonen Shampoopala normaaleille ja rasvoittuville hiuksille

9,90 

Nokkonen Shampoopala normaaleille ja rasvoittuville hiuksille. Tuoksuton.

Vain 1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Soveltuu hyvin rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle. Nokkonen on superfoodia hiuksille ja sillä on hiusten kasvuun edistävä ja samalla tuuheuttava vaikutus. Nokkonen soveltuu ohuille ja hennoille hiuksille. Nokkonen myös tasapainottaa talin eritystä ja elvyttää hiuspohjan verenkiertoa ja parantaa hiusten luonnollista kiiltoa. Nokkonen on hyvin pesevä shampoopala.

Nokkonen Shampoopala sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä: oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä ja hamppuöljyä sekä nokkosta. Shampoopala sisältää olutta, jolla on hiuksiin tuuheuttava ja taipuisuutta lisäävä vaikutus. Ei sisällä lisättyjä tuoksuja.

Nokkosen käytöllä on pitkä historia hiusten ja hiuspohjan sekä kynsien hoidossa. Nokkonen sisältää luontaisesti monia mineraaleja ja hivenaineita kuten sinkkiä, kaliumia, kuparia, kalsiumia ja piitä. Nokkonen sisältää monia vitamiineja (A, C, B2, B5). Nokkonen sisältääkin monipuolisesti hiuksia ja hiuspohjaa ravitsevia ainesosia. Nämä komponentit auttavat hilseilyä ja hiuspohjan kutinaa vastaan. Shampoopalassa käytetty nokkonen kasvatetaan, kerätään, kuivataan ja jauhetaan itse ja sen alkuperä on Carita Cosmetiikan omalta luomupellolta.

Pesutulos paranee entisestään mikäli vaahdottaa hiukset kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin hetkeksi ennen huuhtelua. Kun alat käyttää shampoopalaa, niin anna hiuksillesi aikaa tottua luonnolliseen, kasviöljyjä sisältävään shampoopalaan. Tämä saattaa kestää useita pesukertoja.

n. 100g

Ainesosat: Oliiviöljy, Kookosöljy, Risiiniöljy, Hamppuöljy, Aqua / Olut, Himalajan Ruususuola, Nokkonen, Natriumlaktaatti

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Castorate, Cannabis Sativa Seed Oil, Aqua / Beer, Sodium Chloride, Urtica Dioica, Sodium Lactate