Siivoussaippua Sitrus

13,50 

Raikas sitrus siivoussaippua kodin kovien pintojen siivoukseen. Sisältää rosmariiniöljyä, sitruunaruohoöljyä ja seetripuun kuoriöljyä.

Vain 1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Sitrus siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille, kuten lavuaarin, wc-pöntön, tiskipöydän ja -altaan, hanojen, kaakeleiden, hellan, ikkunoiden, peilien jne. pesuun. Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.

Sitrus siivoussaippuan tuoksu tulee aidoista luonnon eteerisistä öljyistä. Seetripuun eteerinen öljy paitsi raikastaa tehokkaasti, toimii myös ötököiden karkottajana. Se auttaa ehkäisemään erilaisia homeita ja sieniä. Seetripuun eteerinen öljy rauhoittaa myös mieltä ja kehoa. Sitruunaruohon eteerinen öljy on antibakteerista ja se puhdistaa kotisi ilmaa vähentämällä ilmassa olevia bakteereja, allergeeneja ja viruksia. Sitruunaruohon eteerinen öljy tekee kodistasi puhtaan ja raikkaan! Sitä käytetään myös tuholaisten torjuntaan. Rosmariinin eteerinen öljy auttaa poistamaan poistaa bakteerit ja virukset kodistasi. Se on antibakteerista ja antiseptista, sekä jättää jälkeensä raikkaan miellyttävän tuoksun.

n. 120g

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glyserin, Rosmarinus officinalis oil, Cymbopogon citrates oil, Juniperus virginiana Cedars oil, *limonene, *citral, *geraniol (*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)

AINESOSAT: Saippuoidut oliiviöljy ja kookosöljy, vesi, glyseriini (ei lisättyä glyseriiniä, saippuassa esiintyvä glyseriini syntyy saippuassa käytetyistä öljyistä saippuoitumisprosessin aikana), rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteerisiä öljyjä.

Älä pese kuitenkaan ihmisiä tai lemmikkejä siivoussaippualla! Saippua saattaa ärsyttää ihoa, pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Silmiin joutuessa huuhdo välittömästi runsaalla vedellä ja käy tarvittaessa lääkärillä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.