Siivoussaippua

9,50 

Saaren Taika Siivoussaippua sisältää vain kahta luonnollista öljyä; oliiviöljyä ja kookosöljyä, siksi se on tehokas lialle, mutta samalla hellävarainen käsillesi!

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Saaren Taika Siivoussaippua sisältää vain kahta luonnollista öljyä; oliiviöljyä ja kookosöljyä, siksi se on tehokas lialle, mutta samalla hellävarainen käsillesi! Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille, kuten lavuaarin, wc-pöntön, tiskipöydän ja -altaan, hanojen, kaakeleiden, ym. pesuun. Siivoussaippua sopii myös hyvin nahalle, mokalle, silkille, villalle ja muille aremmille tekstiileille. Siivoussaippuaa voi käyttää myös tahranpoistoon, huovuttamiseen, maton pesuun ja meikkisiveltimien puhdistamiseen.

Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin. Annostele raastetta n. 1tl-1rkl / 500ml lämmintä vettä. Siivoussaippua on erittäin riittoisa ja se kannattaakin leikata heti kotona vaikka kahteen tai neljään osaan eri käyttötarkoituksille.

Saaren Taika® Siivoussaippua on perinteisellä Marseille saippuan reseptillä valmistettu, mutta se ei sisällä lainkaan palmuöljyä. Saaren Taika Siivoussaippua on pesuteholtaan vahvempi kuin tavallinen Marseille ja siivoussaippuaa ei suositellakaan henkilökohtaiseen pesuun käytettäväksi.

n. 120g

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glyserin

AINESOSAT: Saippuoidut oliiviöljy ja kookosöljy, vesi, glyseriini (ei lisättyä glyseriiniä, saippuassa esiintyvä glyseriini syntyy saippuassa käytetyistä öljyistä saippuoitumisprosessin aikana)

Älä pese ihmisiä tai lemmikkejä tällä siivoussaippualla. Saippua saattaa ärsyttää ihoa, pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Silmiin joutuessa huuhdo välittömästi runsaalla vedellä ja käy tarvittaessa lääkärillä.