Soothing Facial Mist 100ml

34,70 

Luonnon tehovoimaa marjoista ja kukista!

Uudistava, virkistävä ja rauhoittava kasvovesi, joka ei kuivata ihoasi. Sopii kaikille ihotyypeille ja herkälle iholle.

Ei sisällä alkoholia. Koko: 100ml

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Soothing Facial Mist Uudistava on virkistävä ja rauhoittava kasvovesi, joka ei kuivata ihoasi. Sopii kaikille ihotyypeille ja herkälle iholle. Ei sisällä alkoholia.

Raikas kasvovesi viimeistelee puhdistuksen rauhoittavan vaikutuksen. Raikastaa ja vahvistaa ihoa sekä vähentää punoitusta. Se myös virkistää kuivassa ilmanalassa ja aurinkoisina päivinä.

Käyttö: Päivittäisen puhdistuksen jälkeen, aamulla ja illalla. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi kasvot hellävaraisesti.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet:

Ruusu palauttaa ihon kosteustasapainon ja uudistaa sekä vahvistaa kuivaa, kosteusköyhää ja herkkää ihoa.

Mustaherukka vaikuttaa iholla rauhoittavasti, pehmentävästi, rasvahappotasapainoa ylläpitävästi ja kosteuttavasti. Lisäksi siinä on paljon kivennäisaineita ja vitamiineja, mm. runsaasti iholle tärkeää C-vitamiinia.

Vadelma sisältää C-vitamiinia, mutta myös karotenoideihin kuuluvaa A-vitamiinia, jolla on antioksidanttivaikutus. Vadelman marjat sisältävät erityisesti magnesiumia ja mangaania. Magnesium  on solujen aineenvaihduntaa vahvistava ja ihon stressiä vähentävä aine.

INCI: Rosa Damascena Floral Water*(Rose), Ribes Nigrun Fruit Extract*(Black Currant),Rubus Idaeus Fruit Extract*(Raspberry), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid

100% Natural, 97% Organic & Wildcrafted