Tervasuola Suolasaippua

7,90 

100% luonnollinen käsintehty Himalajan ruususuola saippua. Sisältää aitoa suomalaista hautatervaa.

Varasto loppu

Kuvaus

Tervasuola Suolasaippua soveltuu koko vartalon pesuun ja käsipesuun sekä kasvoille. Aitoa hautatervaa sisältävä suolasaippua hoitaa hellävaraisesti ihoa ja monet atopian ja psorin oireita omaavat ovat saaneet apua tervasuolasaippuasta. Runsaasti Himalajan ruususuolaa sisältävä ylirasvoitettu saippuapala pesee kaikki ihoalueet kuivattamatta ihoa. Tämä hoitava suolasaippua soveltuu todella hyvin herkälle ja kuivalle iholle.

Suolasaippua sisältää Himalajan ruususuolaa, oliiviöljyä ja kookosöljyä sekä risiiniöljyä. Suolasaippua sisältää aitoa suomalaista hautatervaa, joka on valmistettu yksinomaan männynkannoista. Tervaa on pitkään ja perinteisesti käytetty hoitokeinona erityisesti ihonhoidossa erilaisia iho-ongelmien hoidossa, kuten atopiaa, psoria ja kutinaa vastaan. Tämä suolasaippua saa luonnollisesti värinsä ja täyteläisen tervaisen tuoksunsa aidosta suomalaisesta hautatervasta.

Himalajan ruususuola on luonnollista ja aitoa puhdasta suolaa ilman mitään lisäaineita tai kemiallista prosessointia. Sisältää paljon mineraaleja, kuten rautaa, kaliumia ja magnesiumia ja siitä on löydetty yli 80 alkuainetta. Ruususuolan vaaleanpunainen väri tuleekin juuri sen sisältämistä monista mineraaleista.

Tervaa on käytetty laajalti kansanlääkinnässä ja sillä on hoidettu monia iho-ongelmia. Terva on antiseptinen, stimuloiva, tappaa sieniä, vähentää kutinaa ja rauhoittaa hyönteisten pistoksia. Helpottaa psorin ja ekseeman oireita ja soveltuu erityisesti herkkäihoisille.

n.120g

Ainesosat: Himalajan Ruususuola, Kookosöljy, Oliiviöljy, Risiiniöljy, Aqua, Hautaterva

INCI: Sodium Chloride, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Castorate, Aqua, Pyroleum Pini