Tervavoide

18,50 

Saaren Taika Tervavoiteessa tuoksuu aito suomalainen hautaterva eikä siinä ole käytetty mitään muita tuoksuaineita. Tervavoide on helposti levittyvää ja nopeasti imeytyvää. Sitä voidaan käyttää kasvojen iholle, huuliin, vartalolle, käsille ja jaloille.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Saaren Taika Tervavoide on vegaaninen manteliöljyä ja sheavoita sisältävä voide kasvojen ja vartalon iholle. Tervavoiteessa tuoksuu aito suomalainen hautaterva eikä siinä ole käytetty mitään muita tuoksuaineita. Voide on helposti levittyvä, nopeasti imeytyvä ja erittäin riittoisa. Sitä voidaan käyttää kasvojen iholle, huuliin, vartalolle, käsille ja jaloille.

Voiteessa käytetty terva on aitoa suomalaista maahaudassa tehtyä mäntytervaa, jolla on ollut vankka jalansija suomalaisessa kansanparannuksessa ja sitä onkin entisaikoina käytetty amputoimisesta lähtien lähes kaikkeen haavanhoitoon. Nykypäivänä tervavoidetta saatetaan käyttää psoriasiksen ja ihottumien hoidossa.

Manteliöljyn säännöllinen käyttö saa ihon tuntumaan nuoremmalta. Manteliöljyn sisältämät E-vitamiini ja rasvahapot taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan. Manteliöljyllä on luonnollinen suojakerroin 5 ja sen sisältämä E-vitamiini suojaa ihoa auringon haitallisilta säteiltä.

Saaren Taika®™ Sheavoissa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat, eikä se sisällä mitään jäämiä keinotekoisista kemikaaleista eikä puhdistus/valkaisuaineista. Saaren Taika sheavoita ei missään vaiheessa altisteta minkäänlaisille kemiallisille toimenpiteille, eikä sitä kuumenneta valmistusvaiheessa niin, että sen sisältämät ravintoaineet katoavat.

n. 100ml

INCI: Butyrospermum Parkii, Prunus amygdalus dulcis seed oil, Pinus palustris wood tar

AINESOSAT: Sheavoi, Manteliöljy, Aito suomalainen hautaterva