Turve Aktiivihiili Suolasaippua

7,90 

Turve Aktiivihiili Suolasaippuan tuoksu tulee männyn, kuusen, katajan, rosmariinin sekä mintun eteerisistä öljyistä.

Varastossa

Kuvaus

Turve Aktiivihiili Suolasaippua soveltuu koko vartalon pesuun, käsipesuun ja kasvopesuun sekä meikkien pesemiseen pois erityisesti rasvaisilta kasvoilta. Turve ja aktiivihiili poistavat tehokkaasti epäpuhtauksia ja haitallisia aineita iholta samalla edistäen ihon kimmoisuutta, kosteutta ja pehmeyttä. Runsaasti Himalajan ruususuolaa sisältävä ylirasvoitettu saippuapala pesee kaikki ihoalueet kuivattamatta ihoa. Tämä pesevä suolasaippua soveltuu erittäin hyvin rasvoittuvalle mutta herkälle iholle.

Suolasaippua sisältää Himalajan ruususuolaa, oliiviöljyä ja kookosöljyä sekä risiiniöljyä. Ylivertaisia ainesosia tässä suolasaippuassa ovat suomalainen LehtoPeat® hoitoturve ja hienoksi jauhettu aktiivihiili. Turve ja aktiivihiili vilkastuttavat pintaverenkiertoa ja ihon aineenvaihduntaa sekä lievittävät erilaisia ihon ongelmia. Suolasaippuan tuoksu tulee männyn, kuusen, katajan, rosmariinin sekä mintun eteerisistä öljyistä.

Himalajan ruususuola on luonnollista ja aitoa puhdasta suolaa ilman mitään lisäaineita tai kemiallista prosessointia. Sisältää paljon mineraaleja, kuten rautaa, kaliumia ja magnesiumia ja siitä on löydetty yli 80 alkuainetta. Ruususuolan vaaleanpunainen väri tuleekin juuri sen sisältämistä monista mineraaleista.

LehtoPeat® hoitoturve saadaan luonnontilaisesta rahkasammal-sarasuosta, jonka iäksi arvioidaan 5000-6000 vuotta. LehtoPeat® hoitoturve puhdistaa, aktivoi, rentouttaa, virkistää, lievittää stressiä ja kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä pintaverenkiertoa. LehtoPeat® hoitoturve sisältää ihoa ja hiuspohjaa hoitavaa magnesiumia, sinkkiä, kuparia, rautaa, kalsiumia ja piitä, joita iho tarvitsee.

Aktiivihiili saadaan poltetun kookospähkinän kuoren tuhkasta. Aktiivihiili vetää itseensä tehokkaasti haitallisia aineita ja likaa. Aktiivihiili on erinomainen lisä tehostamaan saippuan pesevyyttä.

n.120g

Ainesosat: Himalajan Ruususuola, Kookosöljy, Oliiviöljy, Risiiniöljy, Aqua, Turve, Aktiivihiili, Eteerinen Mäntyöljy, Eteerinen Kuusiöljy, Eteerinen Katajaöljy, Eteerinen Rosmariiniöljy, Eteerinen Piparminttu, Pet, Exopy Resin (Micavärit) *Citral, *Limonene, *Linalool. *Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä.

INCI: Sodium Chloride, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Castorate, Aqua, Peat, Activated Charcoal, Pinus Sylvestris, Abies Sibirica Oil, Juniperus Communis, Rosmarinus Officinalis, Mentha Piperita, Pet, Exopy Resin Citral, Limonene, Linalool.