Turve Shampoopala kuiville hiuksille ja herkälle hiuspohjalle

9,90 

Turve Shampoopala kuiville hiuksille ja herkälle, hilseilevälle ja kutiavalle hiuspohjalle. Tuoksuton.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Turve Shampoopala sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä: oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä, hamppuöljyä ja hoitavaa kauraöljyä sekä nilotica sheavoita. Shampoopala sisältää olutta, jolla on hiuksiin tuuheuttava ja taipuisuutta lisäävä vaikutus. Turve on Carita Cosmetiikan shampoopaloista hoitavin shampoopala. Ei sisällä lisättyjä tuoksuja.

Soveltuu erittäin kuiville hiuksille ja herkälle, hilseilevälle ja kutiavalle hiuspohjalle. Turve shampoopala soveltuu hyvin värjätyille ja käsitellyille hiuksille ja samalla myös luonnonkiharoille hiuksille sen sisältämän LehtoPeat® hiushoitoturpeen ansiosta, joka samalla hoitaa hiuksia vahvistaen niiden väriä ja tasapainottaen hiuspohjaa sekä ehkäisten hilseen muodostumista. Turve Shampoopala on erittäin hoitava ja soveltuu erittäin herkälle hiuspohjalle ja ehkäisee tehokkaasti hilseen muodostumista sen sisältämän kauraöljyn ja LehtoPeat® hiushoitoturpeen ansiosta. Kauraöljyn ja sheavoin ansiosta Turve shampoopala on myös syväkosteuttava ja rauhoittava hiuspohjalle.

LehtoPeat® hoitoturve saadaan luonnontilaisesta rahkasammal-sarasuosta, jonka iäksi arvioidaan 5000-6000 vuotta. LehtoPeat® hoitoturve puhdistaa, aktivoi, rentouttaa, virkistää, lievittää stressiä ja kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä pintaverenkiertoa. LehtoPeat® hoitoturve sisältää ihoa ja hiuspohjaa hoitavaa magnesiumia, sinkkiä, kuparia, rautaa, kalsiumia ja piitä, joita iho tarvitsee.

Pesutulos paranee entisestään mikäli vaahdottaa hiukset kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin hetkeksi ennen huuhtelua. Kun alat käyttää shampoopalaa, niin anna hiuksillesi aikaa tottua luonnolliseen, kasviöljyjä sisältävään shampoopalaan. Tämä saattaa kestää useita pesukertoja.

n. 100g.

Ainesosat: Oliiviöljy, Kookosöljy, Risiiniöljy, Hamppuöljy, Luomu Sheavoi, Aqua / Olut, Turve, Kauraöljy, Himalajan Ruususuola, Natriumlaktaatti

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Castorate, Cannabis Sativa Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua / Beer, Peat, Avena Sativa Oil, Sodium Chloride, Sodium Lactate