Vihreä Savi Shampoopala normaaleille ja rasvoittuville hiuksille

9,90 

Vihreä Savi Shampoopala normaaleille ja rasvoittuville hiuksille.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Soveltuu hyvin rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle, sillä vihreä savi puhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia hiuksista ja hiuspohjasta. Vihreä saven ansiosta shampoopala myös pehmentää jäykkiä hiuksia ja helpottaa niiden muovailtavuutta. Soveltuu myös paksuille hiuksille ja hiuksille joita on aiemmin ollut vaikea saada taipumaan. Vihreä Savi on Carita Cosmetiikan shampoopaloista pesevin shampoopala.

Vihreä Savi Shampoopala sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä: Oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä ja hamppuöljyä sekä vihreää Argiletz savea. Shampoopala sisältää olutta, jolla on hiuksiin tuuheuttava ja taipuisuutta lisäävä vaikutus. Eteeriset öljyt (sitruunaruoho-rosmariini-minttu) vahvistavat hiuksia ja tukevat niiden luonnollista kiiltoa.

Vihreä Savi (argiletz): Vihreä savi puhdistaa ihoa haitallisista aineista ja epäpuhtauksista ainutlaatuisen mineraalikoostumuksensa ansiosta. Vihreä savi soveltuu rasvaiselle, tukkoiselle ja akneiholle. Vihreä savi sisältää piitä, magnesiumia, kalkkia, rautaa, fosforia, kaliumia ja kuparia. Vihreä savi on antibakteerista ja rajoittaa rasvaisen ihon talin tuotantoa syväpuhdistaen sitä. Vihreä savi puhdistaa tehokkaasti silikoneja ja muita kemikaaleja hiuksista sekä hiuspohjasta.

Pesutulos paranee entisestään mikäli vaahdottaa hiukset kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin hetkeksi ennen huuhtelua. Kun alat käyttää shampoopalaa, niin anna hiuksillesi aikaa tottua luonnolliseen, kasviöljyjä sisältävään shampoopalaan. Tämä saattaa kestää useita pesukertoja.

n. 100g

INCI: Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Cannabis Sativa Seed Oil (Hamppuöljy), Aqua / Beer, Illite (Vihreä Argiletz Savi), Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Lactate (Natriumlaktaatti), Rosmarinus Officinalis (Eteerinen Rosmariiniöljy), Cymbopogon Flexusoil (Eteerinen Sitruunaruohoöljy), Mentha Piperita (Eteerinen Piparminttuöljy) *Citral, *Limonene, *Linalool *esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä