Viileä Minttu Suolasaippua

7,90 

Viileä Minttu Suolasaippuan tuoksu tulee raikkaan mintun, teepuun ja sitruunan eteerisistä öljyistä.

Varastossa

Kuvaus

Viileä Minttu Suolasaippua soveltuu koko vartalon pesuun ja käsipesuun sekä kasvoille. Runsaasti Himalajan ruususuolaa sisältävä ylirasvoitettu saippuapala pesee kaikki ihoalueet kuivattamatta ihoa. Tämä rustiikkisen rouhea ja raikas suolasaippua soveltuu hyvin kuivalle ja herkälle iholle.

Suolasaippua sisältää Himalajan ruususuolaa, oliiviöljyä ja kookosöljyä sekä risiiniöljyä. Himalajan ruususuola puhdistaa ja desinfioi ihoa ja laadukkaat öljyt hoitavat ihoa saaden sen tuntumaan pehmeältä. Viileä Minttu Suolasaippuan tuoksu tulee raikkaan mintun, teepuun ja sitruunan eteerisistä öljyistä.

Himalajan ruususuola on luonnollista ja aitoa puhdasta suolaa ilman mitään lisäaineita tai kemiallista prosessointia. Sisältää paljon mineraaleja, kuten rautaa, kaliumia ja magnesiumia ja siitä on löydetty yli 80 alkuainetta. Ruususuolan vaaleanpunainen väri tuleekin juuri sen sisältämistä monista mineraaleista.

Kookosöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, triglyseridejä ja luontaisia tokoferoleja. Kookosöljy on erittäin suojaava ja erinomainen ihon kosteuttaja ja sitä käytetään ihon ja hiusten rakenteen ylläpitoon, rauhoittamiseen ja viilentämiseen. Kookosöljy on antibakteerinen ja sisältää antioksidantteja ja ehkäisee ihon vanhenemisen merkkejä. Kookosöljy on mieto ja se soveltuu herkälle iholle.

Oliiviöljy hoitaa ja pehmentää ihoa. Oliiviöljyssä on runsaasti E-vitamiinia sekä esimerkiksi fenoleja, polyfenoleja, fenolihappoa, steroleja ja beetakaroteenia. Oliiviöljy lievittää ja hoitaa myös tulehtunutta ihoa.

n. 120g

Ainesosat: Himalajan Ruususuola, Kookosöljy, Oliiviöljy, Risiiniöljy, Aqua, Eteerinen Piparminttuöljy, Eteerinen Sitruunaöljy, Eteerinen Teepuuöljy, Titanium Dioxide, CI 77891, CI 77019 (Micavärit) *Citral, *Citronellol, *Limonene, *Linalool. *esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä.

INCI: Sodium Chloride, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Castorate, Aqua, Mentha Piperita, Citrus Limon, Eteerinen Teepuuöljy, Titanium Dioxide, CI 77891, CI 77019 Citral, Citronellol, Limonene, Linalool.