Anumati Naturals

Anumati Naturals on fytoterapiaan sekä ihon ravitsemukseen perustuva luomuihonhoitosarja, joka tarjoaa kokokaisvaltaisuutta ihonhoitoon. Sarja on luotu Suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Jokainen tuote on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravinteita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja torjuen ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

Anumati Naturals syntyi kun tieto, luovuus ja intohimo luoda turvallista ja puhdasta luonnonkosmetiikkaa yhdistyi. Anumatin juuret ovat syvästi suomalaisessa luonnossa ja vuodenaikojen monimuotoisuudessa. Kosmetiikkasarjan perustajan, Anu Ruohoston mukaan, kauneudessa on kyse sisäisen ja ulkoisen olemuksen tasapainosta. Kun vaikutat ihoosi ja ulkoiseen olemukseesi, se auttaa sinua tuntemaan olosi hyväksi myös sisäisesti. Kun taas panostat henkiseen, psyykkiseen ja emotionaaliseen hyvinvointiisi, alat haluta aitoutta, luonnollisuutta ja laatua myös siihen miten kohtelet kehoasi. Anumati Naturals kosmetiikkasarja on suunnattu naisille ja miehille, jotka haluavat laadukasta ja eettistä kosmetiikkaa. Anumati Naturalsin ihonhoitotuotteiden koko tuotantoketju on mahdollisimman ekologinen, puhdas ja suomalainen.

Anumati Naturals Oy on ensimmäinen yritys Suomessa, jolle on myönnetty MADESAFE -sertifikaatti. MADE SAFE -järjestö on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tarkoituksena on huolehtia erilaisten kuluttajatuotteiden turvallisuudesta. Järjestö voi myöntää MADE SAFE® -setitifikaatin, joka on takuu siitä, että tuotteissa ei ole käytetty ihmisille tai ympäristölle haitallisia aineita. Sertifikaatin kautta voidaan siis luotettavasti ja todistetusti osoittaa sen, että käyttäessäsi Anumati Naturals tuotteita päivittäisessä ihonhoidossa, käytät vain ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja turvallisia ja testattuja kotimaisia luonnonkosmetiikan tuotteita.

Showing all 5 results