Vartalovoiteet

AYU Organicsin ihastuttavan pehmeät ja superkosteuttavat vartalovoit ovat helposti levittyviä ja imeytyviä. Tuotteet on valmistettu vain luonnonmukaisista ainesosista, ilman lisä- tai säilöntäaineita.

Mango & Papaya body mousse huumaa trooppisella, hedelmäisellä tuoksullaan. Tämä superkosteuttava mousse kirkastaa ja hoitaa ihosi joustavaksi ja pehmeäksi. Mangon ja papaijan antioksidantit suojaavat ihoa ulkoisilta rasitteilta. Papaija kirkastaa ihon sävyä ja silottaa ihoa. Mousse saa ihon sametinpehmeäksi ja ihastuttavan tuoksuiseksi.

Green Tea body mousse on unelmanpehmeä, superkosteuttava vartalovoi. Tämä elegantin ja ihastuttavan tuoksuinen mousse on helposti levittyvä ja imeytyvä. Vihreän teen sekä maustekairapalmun vahvat antioksidantit suojaavat ihoa ulkoisilta rasitteilta, edesauttavat solujen uusiutumista, tasoittavat ihon sävyä ja  hidastavat vanhenemisen merkkejä. Vihreä tee-uute yhdessä kaakaovoin ja aloe veran kanssa virkistää, suojaa ja kosteuttaa ihosi sametinpehmeäksi. Tämä vartalomousse sopii hyvin koko keholle.

100% Handmade & Cruelty Free

 

Tuotteet